Internetová služba Skylink Live TV s novou záložkou Nyní v TV, živě vysílané pořady třídí do kategorií

17. únor 2022

Operátor Skylink, který je součástí francouzské skupiny Canal+, zavedl ve své internetové služby Live TV novou kategorii. Prostřednictvím grafických náhledů jednotlivých pořadů, respektive fotografií, se nyní její uživatelé dozvědí, co který program právě vysílá.

Nová kategorie Nyní v TV součástí internetové služby Skylink Live TV

Díky nové kategorii „Nyní v TV“ se předplatitel služby lépe zorientuje v aktuálně vysílaných pořadech. Může jí například využít ve chvíli, kdy chce sledovat lineární obsah, ale nemá představu, co mu může která stanice nabídnout. V základní podobě je na úvodní stránce, kterou lze listovat přehled všech stanic, ale pro lepší orientaci jsou následně pořady děleny do jednotlivých kategorií. Ty jsou děleny tematicky.

Předplatitel Skylinku tu najde například položky jako Zprávy, Filmy/Seriály, Děti, Sport, Hudba nebo Zábava. Každý pořad pak navíc pod jeho náhledem/fotkou obsahuje nálepku typu Magazín/Politika, Seriál/Pro děti, Seriál/Drama apod. Novinka, kterou představuje skupina Canal+ v České republice je přirozenou reakcí na vývoj v oblasti placené televize. Skylink letos plánuje uvést na trh další stanice pod hlavičkou svého stávajícího majitele.

autor: lukpo
Spustit audio

Související