Internetová televize Kuki představila novou verzi své mobilní aplikace pro systém iOS

10. prosinec 2020

Provozovatel internetové televize Kuki aktualizoval aplikaci pro další mobilní platformu. Majitele mobilních zařízení Apple nyní mohou zakládat vlastní profily v rámci jednoho účtu, přepínat mezi standardním a dětským vzhledem uživatelského rozhraní či ovládat přehrávání na televizi pomocí iPhonu nebo iPadu.

Internetová televize Kuki představila svým uživatelům novou verzi mobilní aplikace pro operační systém iOS. Její klienti tak nyní mohou zakládat vlastní profily v rámci jednoho účtu, přepínat mezi standardním a dětským vzhledem uživatelského rozhraní či ovládat přehrávání na televizi pomocí iPhonu nebo iPadu. Přibylo i intuitivnější fulltextové vyhledávání, kontinuální přehrávání nebo snadnější přepínání mezi zpětným a živým sledováním.

„Vývoj aplikace jsme pojali trochu jinak než obvykle. Jako odrazový můstek jsme využili zdrojový kód aplikace pro Android a upravili ho do podoby využitelné na zařízeních s operačním systémem iOS. Výsledkem je plnohodnotná aplikace, jejíž budoucí rozvoj navíc bude mnohem jednodušší a flexibilnější,“ uvedl Marek Bukal, vedoucí vývoje Kuki.

„Stávající i potenciální klienti u nás dlouhodobě poptávali modernější aplikaci pro iOS. To je jeden z hlavních důvodů, proč naši vývojáři vložili do aplikace tolik úsilí. Nová verze aplikace navíc kromě nových funkcí přináší také zvýšenou stabilitu a větší rychlost,“ konstatoval Lukáš Pazourek, marketingový ředitel Kuki. Vývoj aplikace trval tři měsíce a další týdny zabralo betatestování, které skončilo na přelomu listopadu a prosince.

„Naším cílem je přinést Kuki na dosah ruky všem našim klientům. Proto v současném plánu rozvoje počítáme i s dalšími operačními systémy. Uvažujeme například o vybraných herních konzolích nebo chytrých hodinkách,“ doplnil Pazourek.

autor: lukpo
Spustit audio

Související