Placené televize Kuki a SledováníTV odhalily plány na svátky, Telly navyšuje více než trojnásobně objem nahrávek

2. prosinec 2020

Operátoři placených služeb připravili pro své klienty vánoční akce. Jedná se většinou o zpřístupnění programů z vyšších nabídek, ale i bezplatné zhlédnutí filmů nebo seriálů. Operátor Telly nabízí nově datový prostor pro nahrané pořady v rozsahu 100 hodin.

Provozovatelé placených televizních nabídek postupně odhalují své nabídky, s nimiž přicházejí před koncem roku za svými zákazníky. Služba Kuki nadělí klientům jako vánoční dárek kolekci více než 600 filmů v šesti tematických sbírkách. Na své si přijdou milovníci filmové klasiky i fanoušci hollywoodských blockbusterů. Snímky budou dostupné až do konce ledna 2021. V první fázi od 27. listopadu jde o české a slovenské filmy, romantiku a komedie, 6. prosince budou následovat životopisy, 13. prosince akce a 20. prosince pohádky.

On-line služba SledováníTV zpřístupní v průběhu tohoto měsíce celkem sedmnáct programů a také videotéku FilmBox OD. Již od pondělí 23. listopadu jsou dostupné 2 z nich - dětský kanál Cartoon Network a dokumentární kanál Love Nature, přístup skončí 31. ledna 2021. Dnes přibydou další dva bezplatné kanály - filmový AMC a další dětský program Minimax. Vánoční nadílku od SledovaniTV v pondělí 14. prosince doplní balíček FilmBox, jehož součástí je 13 televizních kanálů z rodiny FilmBox. FilmBox OD nabídne celkem 150 filmů.

Ze současných třiceti na rovných sto hodin navyšuje operátor Telly objem nahraných pořadů, které nadále budou moci klienti zhlédnout po dobu 30 dnů. Prostor pro nahrávky je sdílený všemi čtyřmi zařízeními, které zákazník ke sledování internetové Telly registruje a využívá. Nezáleží tedy, na kterém ze zařízení si nahrávku pořídí, dostupná je pro všechny jeho aplikace. „Pokud si například zákazník nahraje pořad přes set-top box Arris, může jej potom přehrát na mobilních aplikacích, smart TV aplikacích a naopak,“ uvedl za Telly Jan Schöppel.

autor: lukpo
Spustit audio

Související