Japonská společnost Kenwood slibuje u nové navigace plynulý přechod mezi DAB+ a VKV

21. srpen 2018

Kromě standardních funkcí, které si lze jen u navigačních systémů představit, nabízí produktová novinka také podporu CarPlay od Applu nebo ovládání přes speciální aplikaci v mobilním telefonu.

Japonská společnost Kenwood představila v uplynulých dnech nový navigační systém pod označením DNX451RVS. Jeho výhodou má být mimo jiné bezproblémový přechod mezi digitálním a analogovým vysíláním i naopak, a to prostřednictvím funkce Seamless Blending. Navigační systém sleduje oba signály paralelně, vyrovnává časové prodlevy a má se osvědčit jako spolehlivý průvodce i v oblastech s problematickým pokrytím.

Kenwood DNX451RVS je charakteristický zejména velkým, téměř šestnácticentimetrovým displejem, schopností přijmout digitální rádio DAB+, bezdrátovou komunikací Bluetooth a také podporou Apple CarPlay. Na barevném displeji jsou zobrazovány veškeré doplňkové funkce, které digitální rozhlas nabízí, a to včetně slideshow. Za standardní výbavu lze považovat integrovanou jednotku CD a DVD disků i dva USB porty. Systém lze ovládat také pomocí mobilní aplikace Kenwood Remote App, což ocení zejména spolujezdec.

autor: lukpo
Spustit audio

Související