Jihočeská stanice Netro Life Radio odstartovala na VKV, posluchačům nabídne různé taneční žánry

18. červen 2020

Co se týká hudebního zaměření, Netro Radio Life nabídne taneční žánry. Majitel Pavel Konopa popsal tento program jako mix zahraniční scény od osmdesátých let. Toto období však bude v programu hrát minoritu. Chybět by neměla zejména elektronická hudba, R’n’B, house a také éra 90s music.

V pondělí 15. června začala na jihu Čech vysílat nová rozhlasová stanice Netro Radio Life. Portálu Digitální rádio to potvrdil její majitel Pavel Konopa. V Českých Budějovicích je Netro Radio Life k naladění na dvousetwattové frekvenci 100,8 MHz. V současné době se jedná prozatím o zážehové vysílání s písničkami prokládané jingly, v následujících dnech by se mělo objevit první mluvené slovo. V dané oblasti chce stanice navázat spolupráci s regionálními partnery a být v úzkém kontaktu s českobudějovickými posluchači. Kromě webových stránek je k dispozici také facebookový profil.

Co se týká hudebního zaměření, Netro Radio Life nabídne taneční žánry. Konopa popsal tento program jako mix zahraniční scény od osmdesátých let. Toto období však bude v programu hrát minoritu. Chybět by neměla zejména elektronická hudba, R’n’B, house a také éra 90s music. Stanice se sice zaměří na taneční hudbu, ale nechce být příliš progresivní. Netro Radio Life by rádo oslovilo posluchače při běžných činnostech – v práci, obchodě nebo při jízdě automobilem. S on-line vysíláním se prozatím nepočítá, protože nepůjde o strategickou prioritu. Na webu se však má objevit vybraný archiv vysílání.

autor: lukpo
Spustit audio

Související