Kabelový operátor UPC vypnul v Česku svůj infokanál, integrace pod značku Vodafone pokračuje

24. září 2019

Společnost nabízela na svém infokanálu mimo jiné upoutávky na filmové a seriálové hity prémiových kanálů HBO Europe, tituly FilmBox Premium HD nebo obsah vlastní videotéky MyPrime.

Telekomunikační firma Vodafone pokračuje v integraci největšího kabelového operátora, společnosti UPC Česká republika, do svých struktur. Další fází, která proběhla v uplynulých dnech, je ukončení vysílání infokanálu UPC Show HD pro klienty na našem území. Pozice, kde byla stanice šířena, je nyní označena jako Rezerva HD a může do budoucna posloužit pro zařazení nové televizní stanice. Data programové průvodce EPG byla odpojena.

Kabelový operátor UPC nabízel na svém infokanálu mimo jiné upoutávky na filmové a seriálové hity prémiových kanálů HBO Europe (HBO a Cinemax), tituly FilmBox Premium HD nebo obsah vlastní videotéky MyPrime. Není to poprvé, kdy stanice UPC Show HD skončila. Operátor ji tehdy ještě pod hlavičkou UPC vypnul na několik měsíců a provedl ve vysílání některé změny. Vzhledem ke spojení se značkou Vodafone a plánovaným novinkám je však nyní již tento krok definitivní.

autor: lukpo
Spustit audio

Související