Vodafone začíná balíčkovat mobilní služby a pevný internet s kabelovou televizí

2. září 2019

Kombinovanou nabídku si budou moci zákazníci pořídit na každé pobočce Vodafone i prodejních místech UPC, případně na webových stránkách.

Společnost Vodafone začíná nabízet od září mobilní služby v kombinaci s pevným internetem a kabelovou televizí. Jde o logické vyústění akvizice společnosti UPC Česká republika, kterou operátor koupil od americké společnost Liberty Global. Kombinovanou nabídku si budou moci zákazníci pořídit na každé pobočce Vodafone i prodejních místech UPC, případně na webových stránkách. Možnost kombinace služeb bude nastavena od mobilního tarifu Neomezený, který nabízí operátor za 599 korun/měsíc.

„V červnu jsme představili náš nový cíl – posilovat pouto mezi lidmi. A dnes jsme na cestě k tomuto cíli dosáhli jednoho z největších milníků. Nyní mohou lidé v České republice nakupovat pevný internet včetně rychlosti 500 megabitů za sekundu za zvýhodněnou cenu 399 korun spolu s televizními kanály. A k tomu neomezený mobilní HD internet, hlasové hovory a SMS za 599 korun měsíčně s tarifem Vodafone Neomezený,“ uvedl Quique Vivas, viceprezident Vodafone Česká republika pro nefiremní zákazníky.

autor: lukpo
Spustit audio

Související