Kdy bude TV Nova a její tematické klony dostupná díky DVB-T2 i ve vašem regionu? Podívejte se!

24. červen 2020

Společnost podnikatele Radima Pařízka již dokončila přechod na novou generaci pozemního televizního vysílání v Čechách, začátkem září se přesune na Moravu a do Slezska. Přechod bude ukončen 30. září v Moravskoslezském kraji.

Společnost Digital Broadcasting dokončí letos na podzim, konkrétně 30. září, přechod na pozemní vysílání DVB-T2. Novinářům to oznámil formou tiskové zprávy ředitel vnějších vztahů tohoto operátora Martin Roztočil. Společnost Digital Broadcasting již spustila všechny plánované vysílače DVB-T2 multiplexu 24 v Čechách, v září se pak přesune na Moravu a do Slezska. Operátor ukončí celou operaci ve všech lokalitách v horizontu jednoho měsíce.

Součástí DVB-T2 multiplexu 24 jsou programy Nova, Nova Action, Nova 2, Nova Gold, Prima Comedy Central, JOJ Family, Relax, Rebel, Retro Music TV, CS Mystery, ABC TV, Klenot TV, Galerie, Sport 5 a regionální stanice dle jednotlivých krajů – JTV, ZAK TV, rtm plus Liberecko, V1, Info TV Brno a Jižní Morava, TV Morava, Polar HD, TVS Slovácko a LTV Plus.

Aktualizované termíny spuštění multiplexu 24

  • Olomoucký kraj – 1. září 2020
  • Jihomoravský kraj – 2. září 2020
  • Kraj Vysočina – 23. září 2020
  • Zlínský kraj – 29. září 2020
  • Moravskoslezský kraj – 30. září 2020
autor: lukpo
Spustit audio

Související