Kdy dorazí do Česka streamovací služba HBO MAX? WarnerMedia opět potvrzují, že to bude ještě letos

21. květen 2021

Streamovací služba HBO MAX, která na českém a slovenském trhu nahradí původní videotéku HBO GO, odstartuje koncem června v Latinské Americe a Karibiku, předplatitelé na našem trhu se mají dočkat v pozdějším termínu letošního roku.

Tuzemská pobočka společnosti HBO Europe na téma nové on-line videotéky zcela logicky pod přísným embargem a hrozícími vysokými postihy z americké centrály mlčí. Zejména díky tamním médiím ale přesto unikají první detaily, které se týkají i našeho trhu. Díky akci WarnerMedia Upfront, kterou pořádal majitel HBO, jsme si potvrdili, že do Česka má HBO MAX dorazit „později v tomto roce“.

Čtěte také

Streamovací služba HBO MAX má být spuštěna spolu s dalšími evropskými zeměmi. Nejobsáhlejší a nejsdílnější byl v tomto směru portál Advanced Television, který kromě střední Evropy zmiňuje také severské státy, Španělsko a Portugalsko. V těchto zemích proběhne spuštění HBO MAX právě v rámci upgradu (aktualizace) stávajících streamovacích aktivit. V Česku funguje také videotéka HBO OD.

Advanced Europe uvádí, že díky HBO MAX budou mít předplatitelé přístup k obsáhlému katalogu, který zahrne značky HBO, Warner Bros., DC, Turner Classic Movies, Adult Swim, Cartoon Network a další. Plusem má být atraktivnější prostředí služby, které spojuje objevování nových titulů, personalizaci a další přizpůsobení šité na míru danému uživateli. HBO MAX už je zároveň připraveno na technické požadavky náročných uživatelů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související