Kdy odstartují stanice Prima Max +1 a Prima Krimi +1? Máme je v pořádníku, říká šéf televize Prima

4. srpen 2021

Společnost FTV Prima získala na konci loňského roku terestrické a satelitní licence pro časově posunuté verze kanálů Prima Max a Prima Krimi, doposud na tomto modelu provozovala pouze vlajkový kanál. Ze zákona by měl držitel oprávnění tyto programy spustit do 360 dnů.

„Uvažujeme o tom, ale není to nejčerstvější priorita. Děje se toho teď opravdu hodně a máme to v pořadníku. Za rok můžete udělat pouze určité množství aktivit, takže v tuto chvíli to není určitě to první, co bychom měli v pořadí,“ řekl po skončení včerejší tiskové konference portálu Digitální rádio generální ředitel FTV Prima Marek Singer. Vznik těchto stanic tak aktuálně zůstává otevřený. „Do roka to musíme spustit, takže uvidíme. Buď ano, nebo ne,“ sdělil Singer.

Podzim 2021 na tematických kanálech FTV Prima

Generální ředitel tuzemské komerční televize potvrdil, že trh v současné době zažívá turbuletní změny, které musí mediální skupina reflektovat. „Děje se toho hodně, konkurence toho dělá hodně, mění se trh video on demand (video na vyžádání, pozn. red.), takže na toto musíme reagovat rychle,“ konstatoval Marek Singer a dodal: „Pracovali jsme na spuštění stanice Prima Star a několika dalších projektů, které ještě máme před sebou.“ Konkrétnější být prozatím nechtěl.

autor: lukpo
Spustit audio

Související