KLADNo.1 TV odstartovala, k dispozici je už i u prvního většího operátora

18. listopad 2021

Začátkem října odstartovala ve středočeském Kladně nová regionální televize. Kromě vlastního lokálního DVB-T multiplexu ji mohou zájemci naladit také u prvního většího operátora. Do své nabídky ji v uplynulých dnech zařadila online služba SledováníTV.

Informace přímo z Kladna šíří lokální DVB-T vysílač na kraji města. Zájemci musí naladit kanál 29. Regionální stanice je k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu, tzv. formátu Full HD, podobně jako spřízněná i-Vysočina.cz vysílající (nejen) v Jihlavě. Povědomí o nové stanici je prozatím malé, na což ukazuje základna fanoušků, kterých je na sociální sítí Facebook pouze osmadvacet. Zájemci tady najdou ukázky z vysílání, k dispozici je i YouTube kanál.

Za první distribuční úspěch mimo vlastní DVB-T multiplex lze označit zařazení stanice do nabídky online služby SledováníTV se základnou několika desítek tisíc potencionálních diváků. Internetová platforma už delší dobu šířila právě program i-Vysočina.cz, ke kterému přibyla nyní i KLADNo.1 TV. Stanice je k dispozici ve standardním rozlišení od balíčku Start obsahující necelou stovku kanálů všech žánrů. Pořady je možné přehrát také z archivu.

autor: lukpo

Související