Klassik Radio Beats nově jako Beats Radio, celoplošná stanice z DAB+ začíná nabírat inzerenty

19. říjen 2021

Společnost Klassik Radio, která provozuje v prvním německém celoplošném DAB+ multiplexu stejnojmenný program, označuje svůj nový tematický program Klassik Radio Beats nově jako Beats Radio. Stanice je dostupná v digitální síti Antenne Deutschland.

Stanice se stala součástí programové nabídky ad.audio pro prodej reklamy. Za touto značkou stojí provozovatel druhé celoplošné sítě, společnost Antenne Deutschland, a externí partner. Program je zaměřený na melodické rytmy, deep house a elektronickou taneční hudbu. Částečně se tak překrývá s oblíbeným konkurenčním okruhem sunshine live. Stanice je určená primárně pro posluchače v cílové skupině 30+.

„S ad.audio jsme našli přesně toho správného partnera, který dokáže dokonale pokrýt spotřebitelské prostředí cílové skupiny,“ uvedla při této příležitosti generální ředitelka a zároveň marketingová ředitelka Klassik Radio Tina Jägerová. Beats Radio, podle Richarda Goerlicha, vedoucího obsahu Klassik Radio, oslovuje „mladé příjemce kultury, kteří vyrostli“. Nový program se stává domovem zvuku pro tzv. udržitelnou generaci.

autor: lukpo
Spustit audio

Související