Klienti Vodafone TV dočasně bez lovecké stanice Hunter TV

23. únor 2021

Z nabídky Vodafone TV, placené internetové televize společnosti Vodafone, byla dočasně vyřazena stanice Hunter TV. Portálu Digitální rádio to potvrdil mluvčí operátora Ondřej Luštinec.

„U lovecké stanice Hunter TV jsme zaznamenali problém v příjmu přes IPTV, takže jsme dočasně kanál stáhli a monitorujeme další vývoj,“ konstatoval Luštinec, chybu, která vedla k vyřazení programu, však neupřesnil. Stanice Hunter TV je nadále beze změny součástí kabelové televize Horizon, kterou dříve provozoval operátor UPC.

Vodafone je v tuto chvíli jediným z velkých nebo středních operátorů, kteří mají tuto stanici v nabídce. Už to však provozovateli tematického kanálu stačí na to, aby potenciálně oslovil stovky tisíc diváků.

Zajímavostí je, že zatímco programy ve vysokém rozlišení jsou bez výjimky k dispozici v nabídce kabelové televize Vodafone s poměrem 1920x1080i, v případě Hunter TV to je pouze 1280x720p. Internetová Vodafone TV nabízí novou stanici Hunter TV i s funkcí zpětného zhlédnutí, tedy přehrávání pořadů z archivu či pohybem na časové ose.

autor: lukpo
Spustit audio

Související