Lovecká Hunter TV odstartuje 3. listopadu, s projektem pomohou i známé tváře

31. říjen 2019

Do nabídky některého z velkých hráčů chce televize proniknout v horizontu čtvrt roku až čtyř měsíců. „Máme v plánu oslovit UPC, T-Mobile, O2 i další,“ přiblížil naší redakci majitel a výkonný ředitel stanice Jan Punčochář.

V neděli 3. listopadu odstartuje nová česká tematická stanice Hunter TV, která se zaměří na lov a myslivost. Jejím provozovatelem bude liberecká společnost RTM plus, která v regionu provozuje stejnojmennou regionální stanici. Jan Punčochář, který je majitelem a výkonným ředitelem firmy, portálu Digitální rádio sdělil, že program bude fungovat nejprve pouze na internetu skrze web huntertv.cz, v jednání je však pochopitelně zařazení do nabídek klasických televizních operátorů.

Čtěte také

Do nabídky některého z velkých hráčů chce televize proniknout v horizontu čtvrt roku až čtyř měsíců. „Máme v plánu oslovit UPC, T-Mobile, O2 i další,“ přiblížil naší redakci Punčochář. Stanice bude operátorům k dispozici v HD kvalitě s datovým tokem 4 Mbps, pro mobilní připojení pak půjde o datový stream 1,5 Mbps. Stanice plánuje s komunikací přes sociální sítě – Facebook i Instagram, u druhé bude stavět zejména na komunikaci přes profily konkrétních tváří, které tu působí.

Kromě samotného Jana Punčocháře a Barbory Máchové, kteří jsou již známí z vysílání RTM+, zde budou diváci moci narazit také na rozhovory herce Ivana Vyskočila, prostor zde dostane i Václav Helšus známý ze seriálu Ulice coby postava inženýra Ladislava Pavláta. Divákům by neměla být neznámá ani Zuzana Kábelová, která v minulosti sbírala zkušenosti na Nově a TV Barrandov, taktéž působila i na komerčních rádiích Fajn a SeeJay. Kmenový tým Hunter TV tvoří v tuto chvíli celkem šest lidí.

autor: lukpo
Spustit audio

Související