Kombinace lineárního a nelineárního obsahu je klíčem k úspěchu, říká k novinkám v Polsku šéf Skylinku

25. květen 2020

Nová služba Canal+ bude sázet na obsahu mj. od HBO, FOX nebo National Geographic. Předplatitelé v Polsku se dostanou díky Canal+ k přenosům Premier League, Bundeslize, domácímu fotbalu i dalším sportům.

Placená televize Canal+ představila v uplynulých dnech v sousedním Polsku novou internetovou službu, která propojuje svět televize a videa na vyžádání. K platformě mohou získat zájemci přístup bez smlouvy, kabelového připojení nebo nutnosti vlastnit parabolickou anténu. Kombinace lineárního a nelineárního obsahu je klíčem k úspěchu a platí to pro všechny země. Právě to si myslí Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, která je součástí Canal+ a v České republice a na Slovensku provozuje televizi Skylink.

„Nelineární sledování poroste a operátor bez slušné videotéky a archívu neobstojí,“ uvádí Glisník. Díky nové platformě Canal+ budou mít uživatelé v Polsku k dispozici více než 35 tisíc titulů, jak z domácí tak i zahraniční produkce. Chybět nebudou ani seriály, sportovní přenosy, dokumenty, zpravodajství nebo zábava a dětské pořady. Nová služba Canal+ bude sázet na obsahu mj. od HBO, FOX nebo National Geographic. Předplatitelé v Polsku se dostanou díky Canal+ k přenosům Premier League, Bundeslize i domácímu fotbalu.

„Neomezený přístup k bohaté knihovně filmů a seriálů je dnes standardem pro služby VOD, ale jako diváci stále hledáme kvalitní informační, zábavní a sportovní programy. (…) Canal+ nabízí nejlepší obsah na vyžádání a živé kanály v jedné jediné službě dostupné na mnoha obrazovkách, v předplatném modelu a s technologickými řešeními, která milují miliony lidí. Jsme přesvědčeni, že Canal+ zaujme každého, kdo hledá širokou škálu zajímavého a kvalitního obsahu dostupného snadným a přátelským způsobem,“ uvedl Grzegorz Skowron-Moszkowicz z Canal+ Polska.

autor: lukpo
Spustit audio

Související