Operátor Skylink začal vysílat Zmijovisko, seriál, který produkoval jeho nový majitel, skupina Canal+

12. květen 2020

Seriál byl natočen loni, má sedm částí a vysloužil si nominaci na prestižní televizní ocenění Orly. Zmijovisko je adaptací stejnojmenné knihy polského spisovatele Wojciecha Chmielarze.

Satelitní a internetová televize Skylink nasadila do své programové nabídky seriál Zmijovisko, který vznikal v produkci polské pobočky skupiny Canal+. Ta od loňského roku vlastní právě tohoto operátora a postupně plánuje na českém a slovenském trhu uvést i další novinky v programové i technologické oblasti. Klienti operátora budou moci Zmijovisko sledovat buďto ve vysílání exkluzivního kanálu Skylink 7 nebo na internetové platformě Skylink Live TV, kde je již k dispozici jeho první část.

Seriál byl natočen loni, má sedm částí a vysloužil si nominaci na prestižní televizní ocenění Orly. Zmijovisko je adaptací stejnojmenné knihy polského spisovatele Wojciecha Chmielarze. Režie se ujal Łukasz Palkowski, jehož tvorbu diváci mohli zaznamenat již prostřednictvím České televize. Ta nedávno uvedla seriál Učitel, který také vznikl pod jeho režijním vedením.

Série vypráví o skupině přátel z vysoké školy, kteří se po letech setkávají na letní dovolené. Během jednoho večera však mizí patnáctiletá dívka Ada, dcera hlavního hrdiny. Po dívce ihned začne rozsáhlé pátrání, ale přesto se ji nedaří najít.

autor: lukpo
Spustit audio

Související