Komunitní služba Weverse rozšířila dostupnost své aplikace, láká na oblíbené jihokorejské umělce

24. říjen 2022

Globální platforma pro kompletní fanouškovský zážitek. Právě takhle samu sebe charakterizuje online služba Weverse, která se orientuje zejména výhradně na jihokorejské umělce. V říjnu tato platforma významně expandovala na chytrá zařízení s operačními systémy Android TV a Apple TV, objevila se například i nová aplikace pro televizory LG.

Weverse chce být místem, kde fanoušci najdou nejen exkluzivní obsah od svých oblíbených interpretů včetně globálního fenoménu, boybandu BTS, ale také se budou moci s těmito skupinami nebo umělci propojit. Nová aplikace pro Android TV byla do Obchodu Play uvolněna 6. října, do AppStoru pro Apple TV o necelých 14 dní později. Obsah služby je zpoplatněn, většinou v řádu stokorun za jednotlivé tituly.

Kromě živých chatů s danými umělci nabízí Weverse také komunitní místnosti, kde je možné se propojit s fanoušky daného interpreta z celého světa. Weverse upozorňuje na skutečnost, že obsahuje překladač, aby bylo možné s komunitou komunikovat i bez znalosti jazyka v dané zemi. Mezi dalšími umělci jsou na komunitní platformě dále aktivní kromě i Tomorrow x Together, Seventeen, Dreamcatcher, Gracie Abrams, Cherry Bullet a mnozí další.

autor: lukpo
Spustit audio

Související