Kultovní taneční rádio sunshine live představilo nové logo a slogan

19. leden 2022

Německá rozhlasová stanice sunshine live, která je součástí tamního prvního celoplošného DAB+ multiplexu DR Deutschland, po více než deseti letech změnila svou vizuální identitu. Novým claimem, neboli sloganem stanice, se stává elektronická hudba. Díky svému zaměření a originálnímu programu si program získal velkou oblibu i u českých posluchačů.

„Začínali jsme jako klasické rádio a velmi úspěšně jsme se vyvinuli v zábavní značku pro elektronickou hudbu. Jako největší platforma pro elektronickou hudbu v Německu a s velkou komunitou doma i v zahraničí máme pravidelně živě nejlepší DJ na světě v našich nejmodernějších studiích, nabízíme nejlepší kanály elektronické hudby a produkujeme podcasty a formáty pro Twitch, Youtube a Facebook,“ uvedla jednatelka Petra Lemckeová.

Původní a nové logo stanice sunshine live

Novou vizuální identitou chce dát stanice najevo, že v letošním roce se připravují vzrušující projekty, které potěší posluchače. Autorem tzv. rebrandingu je berlínská kreativní agentura mamapapacola. Ta je například podepsána i pod identitou značek jako NIKE, Luminox nebo MINI. Kromě tří FM kmitočtů v Německu a celoplošné DAB+ sítě DR Deutschland je možné program naladit na satelitu Astra, pozice 19,2 stupně východně, a pochopitelně také online.

autor: lukpo
Spustit audio

Související