Oblíbená taneční stanice sunshine live spustila speciální taneční okruh pro postižené karanténou

16. březen 2020

sunshine live Quarantäne nabízí mix taneční hudby, který by měl posluchače udržet v dobré náladě. Speciální stream nemá geoblokaci a bez problémů je ho tak možné poslouchat v Česku i na Slovensku.

Oblíbená německá taneční rozhlasová stanice sunshine live spustila speciální okruh Qurantäne, který je určený pro všechny posluchače, jenž postihla v souvislosti s koronavirem nucená karanténa. „Aby byl čas strávený v karanténě alespoň hudebně příjemný, vyrábíme pro vás speciální sunshine live Qurantäne kanál. Do playlistu pro vás umisťujeme písničky, které vám zpříjemní čas v nuceném home officu,“ uvedla stanice na Facebooku.

Dobrou zprávou pro zájemce z České republiky nebo Slovenska je skutečnost, že speciální stream nemá geoblokaci, takže jeho poslech není omezen pouze na příjem na území Německa. Quarantäne je jedním z mnoha speciálních programů, které provozovatel stanice na svém webu nabízí. Dále jde například o tematické okruhy Female Power, House, Chillout, Melodic Techno a řadu dalších. Stanice sunshine live vysílá v multiplexu DR Deutschland na kanálu 5C.

autor: lukpo
Spustit audio

Související