Leo TV Gold v nabídce on-line služby SledováníTV, nabízí výběr erotických pořadů v HD

20. únor 2019

Společnost PK62, která je provozovatelem Leo TV a vydavatelem tiskovin pro dospělé, spustila novou televizi jako výběr toho nejlepšího z vlastní produkce.

Zákazníci on-line platformy SledováníTV.cz mohou nyní v rámci zaváděcí akce sledovat vysílání nového erotického kanálu Leo TV Gold již od základní programové nabídky. Toto zkušební vysílání potrvá do konce měsíce, od března bude možné tuto stanici sledovat pouze v balíčcích „Relax“ a „Maxi + HBO GO“. Leo TV Gold nabízí výběr toho nejlepšího z pořadů pro dospělé, které má k dispozici produkce společnosti PK62, která tyto stanice provozuje.

Program vysílá ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) a subjektivním pohledem je jeho obrazová kvalita velmi dobrá. Vysílání programu není opatřeno symbolem HD, čili odpovídající vyšší kvalita už je považována za standard. Logo stanice je, jak její název napovídá, opatřeno zlatou barvou. Leo TV Gold není jedinou novinkou v nabídce SledováníTV.cz. V nabídce Start se objevila britská zpravodajská televize Sky News ve standardním rozlišení obrazu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související