Únorové novinky: Barrandov Krimi, Óčko Black, Leo TV HD a Leo TV Gold

1. únor 2019

První zmiňovaná stanice je určena pro bezplatnou distribuci a její přímou konkurencí bude Prima Krimi. Zbývající stanice jsou určeny výhradně pro kabelové, IPTV a satelitní služby.

Druhý měsíc roku 2019 bude bohatý na programové změny v nabídce placené i neplacené televize. Jednou z očekávaných změn je proměna stanice Barrandov Plus na Barrandov Krimi. Nejde o příliš významnou změnu, protože program kanálu se výrazně nezmění. Barrandov Krimi už v tuto chvíli vysílá například seriály Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti, Kojak nebo docu reality Záchranáři. Od příštího týdne k nim přibude i téměř dvousetdílný Matlock z 80. let. Barrandov Krimi je součástí nabídek řady operátorů včetně bezplatné televize DVB-T. 

Od konce ledna vysílá ve zkušební fázi nová hudební televize Óčko Black. Do nabídek velkých operátorů vstoupí v následujících dnech. Její zařazení se očekává k operátorům UPC Česká republika a T-Mobile, v tuto chvíli už mohou kanál sledovat klienti on-line služby SledováníTV. Stanice funguje na podobném modelu jako Óčko Expres – navazující klipy bez moderátorských vstupů prokládané grafikou. Dvěma novinkami o sobě dává vědět i společnost PK62, která nabízí operátorům nově erotickou stanici Leo TV v HD kvalitě a „best of“ kanál Leo TV Gold.

autor: lukpo
Spustit audio

Související