Libor Bouček moderátorem rozhlasové stanice Expres FM

9. březen 2022

Tuzemská rozhlasová stanice Expres FM, která je díky digitálním multiplexům Českých Radiokomunikací a Color přítomna i na platformě DAB+, posílila svůj tým moderátorů. Libor Bouček, jehož diváci v posledních letech znají zejména z obrazovek FTV Prima, se postará o všednodenní blok startující v 10 hodin dopoledne.

„Posluchače čeká mix zábavy a informací, jak to dělám už dvě desetiletí. Zároveň možná i pohled na současný svět očima střízlivého čtyřicátníka, který se chce orientovat a záleží mu na tom, kde jeho dítě bude vyrůstat. Vzhledem k věku možná i pohled přirozeně sarkastický,“ uvedl k nové show Bouček a doplnil: „Expres FM má unikátní playlist, který bych charakterizoval jako městský či metropolitní. Zní jinak než ostatní rádia.“

„Je to pro mne nostalgie, protože před devatenácti lety jsem zde po boku Miloše Pokorného dělal moderátorskou maturitu a vyhlížel mediální vysoké školy. Miloš tu je, tak se zas zkusím přidat. Snad to nebude univerzita třetího věku,“ uzavřela s nadsázkou nová posila rozhlasové stanice Expres FM, kterou provozuje společnost Seznam.cz. Kromě Boučka a Pokorného mohou posluchači na této vlně slyšet například i Ivu Frühlingovou nebo Adélu Elbel.

autor: lukpo
Spustit audio

Související