On-line služba FilmBox Live přechází na novou platformu, nabízí i herní kanál Gametoon

9. prosinec 2020

Začátkem dubna letošního roku oznámila společnost SPI/FilmBox spuštění nové streamingové služby FilmBox Plus, na které nebude chybět ani obsah ve 4K rozlišení. Místo toho se diváci placených programů nyní dočkali nové verze aplikace FilmBox Live.

Společnost FilmBox/SPI slibovala v průběhu letošního roku uvést na trh novou on-line službu FilmBox+, místo ní se však dočkali její klienti v uplynulých týdnech uvedení nové verze dosavadní videotéky FilmBox Live. Ta je v současné době prozatím k dispozici v klasické verzi pro stolní počítače na adrese https://www.filmboxlive.com/cz/home. Kromě zcela nového prostředí služby se mezi kanály objevuje i stanice Gametoon, která zatím klientům v České republice nebyla dostupná. Stanice by měly být klientům již k dispozici ve Full HD.

Podle monitoringu, který provedla redakce portálu Digitální rádio, je horší situace v oblasti chytrých zařízení, zejména televizorů připojených k internetu. Stávající verze aplikace FilmBox Live je nefunkční a na uvedení nové se prozatím čeká. Platí to například i pro multimediální centrum Apple TV, kde po spuštění programu nedojde k načtení žádného obsahu. V případě, že divák využíval aplikaci na mobilním zařízení, je třeba, aby si stáhl její novou verzi. Při problémech s přihlašovacími údaji by měl kontaktovat svého operátora.

autor: lukpo
Spustit audio

Související