SPI International spustí novou streamingovou službu FilmBox Plus, nahradí FilmBox Live

4. únor 2020

Novou streamingovou službu chce nabízet majitel FilmBoxu k předplatnému svých stanic i samostatně. Chystaná platforma má být dostupná globálně.

Společnost SPI International, která je na českém a slovenském trhu mimo jiné provozovatelem tematických kanálů pod hlavičkou FilmBox chystá novou streamingovou službu FilmBox Plus. Ta bude náhradou za stávající platformu FilmBox Live, která letos slaví své desáté výročí. SPI chce tímto krokem vyjít vstříc svým uživatelům a nabídnout obsah kdekoliv a kdykoliv. Nová platforma má být dostupná globálně, a to jak ve spolupráci s operátory, tak i mimo jejich sítě.

Logo streamingové služby FilmBox Plus

FilmBox Plus slibuje přístup k obrovské databázi filmů, seriálů nebo tematických programů. Nová služba sleduje intuitivní a uživatelsky přívětivé rozhraní. Operátorům placené televize zároveň umožní SPI novou platformu integrovat do jejich set-top boxů. FilmBox Live je prakticky na hranici své životnosti. Její provozovatel s ní roky nic nedělá, neobjevily se zde ani nové stanice, jako TDC s tureckou dramatickou tvorbou a do HD nebyly překlopeny ani některé již vysílající kanály, mj. FilmBox.

autor: lukpo
Spustit audio

Související