On-line služba Skylink Live TV s novou domovskou stránkou, přichází s doporučováním obsahu

9. květen 2019

Na novém „portálu“ najdou zákazníci největší satelitní služby například informace o tom, co se právě vysílá, jaké jsou nejsledovanější pořady a k dispozici jsou zde mimo jiné i tipy z videotéky.

Skylink Live TV, on-line služba, kterou provozuje lucemburská společnost M7 Group, přichází na této platformě s významnou novinkou. Změna se týká všech diváků, kteří ji využívají skrze Smart TV, tedy televizory připojené k internetu. V polovině tohoto týdne se objevila aktualizace Skylink Live TV v rámci značky LG, redakce našeho portálu ji registruje u modelové řady OLED z roku 2017. Nejvýznamnější změnou je zavedení domovské stránky, jako rozcestníku.

Novinka se objeví ihned po spuštění služby Skylink Live TV. Provozovatel platformy zde přichází s doporučováním obsahu, který by se mohl uživatelům líbit. K dispozici jsou zde například položky Nyní v TV, Nejsledovanější včerejší pořady, Tipy na dnešní večer a mimo jiné i sledování rozkoukaných pořadů. Novinka nezapomíná ani na sportovní fanoušky nebo děti, součástí je i výběr z Filmotéky nebo archivu Film Europe. Lišta menu je nově položena nikoliv horizontálně, ale vertikálně na levou stranu obrazovky.

autoři: Lukáš Polák , Čestmír Polák
Spustit audio

Související