On-line služba SledováníTV dokončila přechod na verzi 2.0 u dalšího výrobce, nabízí programové tipy i videotéku

26. červen 2020

V červnu se novinek ve svých televizorech dočkali majitelé značky LG i streamingové platformy Apple TV. Tento týden přišla řada i na majitele televizorů LG od roku 2016 s operačním systémem WebOS 3.0 a vyšším, v následujících měsících je stejný krok plánovaný i pro Panasonic.

Provozovatel on-line služby SledováníTV naservíroval tento týden svým zákazníkům další novinku. V rámce aktualizace aplikace pro televizory značky LG došlo k finalizaci rozhradní 2.0. Majitelé zmíněných zobrazovačů si tak mohou nově v on-line službě SledováníTV přehrávat kromě televizních i rozhlasové stanice. Významnou novinkou je nasazení televizních tipů a také videotéky. Uživatelé aplikace uvítají případně i přehrávání přerušeného pořadu. Tato funkce umožňuje přecházet mezi jednotlivými zařízeními.

Služba SledováníTV pracovala na dokončení aplikace přibližně půl roku. Novou verzi 2.0 si mohli majitelé LG televizorů vyzkoušet už loni ve druhé polovině prosince, ale chyběla jí právě řada funkcionalit, jako jsou TV tipy nebo videotéka. Firma je ve změnách na různých televizních platformách velmi pružná.  Za poslední dobu můžeme připomenout například dokončení verze SledováníTV 2.0 pro televizory značky Samsung a její uvedení také pro modely 2020. V polovině měsíce pak služba představila aktualizaci aplikace pro Apple TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související