On-line služba SledováníTV překlopila další programy do vysokého rozlišení

19. březen 2019

Novinka v nabídce se týká dvou filmových stanic, tří dokumentárních programů a jedné televizi věnované zábavě a sitcomům.

Provozovatel on-line služby SledováníTV překlopil v uplynulých dnech do vysokého rozlišení další programy ve své nabídce. Na základě monitoringu platformy naše redakce zjistila, že se tak stalo u stanic Cinemax, Cinemax 2, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explore a Prima Comedy Central. Ze seznamu byla naopak odpojena pozice po dětské stanici Tuty, která ukončila vysílání minulý týden a ve službě byla dostupná taktéž v HD rozlišení. Nahrávky z tohoto programu mají klienti po omezenou dobu uloženy v odpovídající kategorii.

Překlápění stanic ze standardního do vysokého rozlišení není v placených službách v posledních měsících vůbec ničím neobvyklým. Stejným směrem jako SledováníTV se vydal i největší kabelový operátor na trhu, společnost UPC Česká republika, nebo IPTV platforma T-Mobile TV. V tomto směru naopak pomyslně usnula na vavřínech O2TV. Stanice, které jsou již dostupné v HD kvalitě a firma je nabízí stále pouze v SD rozlišení, je celá řada a postupně přibývají další. O2TV sází především na kvalitní sportovní obsah dostupný na svých kanálech.

autor: lukpo
Spustit audio

Související