On-line služba VIVE TV Network nabízí přenosy vybraných událostí ve formátu Ultra HD

22. únor 2019

Zítra přinese on-line služba přímý přenos z  CES Boxing’s Opening 2019 Fight Night. K dispozici je také v televizorech připojených k internetu.

Zájemci z České republiky si mohou vyzkoušet další on-line službu, která nabízí obsah ve formátu Ultra HD, tedy čtyřikrát vyšší obrazové kvalitě než je standardním rozlišení Full HD. VIVE TV Network nabízí aktuálně na internetu přenos vybraných sportovních událostí. Zítra, v sobotu 23. února to bude například „CES Boxing’s Opening 2019 Fight Night“. Vzhledem k tomu, že se platí za jednotlivé přenosy a nikoliv kompletní balík, cena se jeví relativně vysoká – 14.99 dolarů, tedy v přepočtu necelých 340 korun.

Tento týden se aplikace VIVE TV Network objevila v rámci televizorů značky LG. Redakce portálu Digitální rádio ji zaregistrovala konkrétně na OLED zobrazovači z modelové řady roku 2017. Právě chytré televizory se tak pro diváky v Česku jeví prozatím jako nejschůdnější cestou, kde lze narazit na obsah ve formátu Ultra HD. Dalšími službami jsou například videotéky Netflix, Amazon Prime Video nebo Rakuten TV, která však prozatím v beta režimu nenabízí lokalizaci. K dispozici je zde více než stovka filmů v UHD/4K.

autor: lukpo
Spustit audio

Související