M7 Group už se charakterizuje jako majitel služeb Skylink a freeSAT, spouští vlastní e-shop

3. červen 2019

Lucemburská firma se snaží zákazníky dlouhodobě přesvědčit o přechodu z DVB-T na placenou televizi. Na čtvrtek chystá asociace satelitních operátorů setkání s novináři.

Společnost M7 Group už nyní oficiálně vystupuje nejen jako majitel největší satelitní služby Skylink, ale také donedávna konkurenčního freeSATu, který převzala od firmy UPC DTH. Ve společné tiskové zprávě informoval vlastník obou operátorů o spuštění nového e-shopu. Ten je určen prozatím pouze klientům Skylinku. Podle mediálního zástupce operátora Marka Němce je cílem nabídnout produkty největší satelitní služby na jednom místě.

„Zákazníci tu najdou například zvýhodněné satelitní komplety nebo multimediální přehrávač Tesla Mediabox pro sledování internetové televize Skylink Live TV,“ informoval Němec. Největší satelitní služba tímto krokem více méně podtrhuje snahu odlákat diváky pokud možno od bezplatného příjmu televize prostřednictvím pozemního vysílání. Asociace satelitních operátorů chce svůj pohled na probíhající přechod k DVB-T2 prezentovat na čtvrtečním setkání s novináři.

autor: lukpo
Spustit audio

Související