Mediální skupina Nova se dohodla se službou Digi TV na šíření všech kanálů v HD kvalitě

2. říjen 2018

Diváci budou moci sledovat ve vysokém rozlišení nejen hlavní Novu, ale i její tematické klony, mimo jiné Novu Cinema, Novu Action nebo Novu 2.

Klienti satelitní služby Digi TV mohou od dnešního dne sledovat všechny programy mediální skupiny Nova ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). V HD kvalitě je jim tak k dispozici nejen stejnojmenná stanice a filmový kanál Nova Cinema, ale také Nova Action, Nova 2 a Nova Gold. Další programy ve vysokém rozlišení už byly v internetové platformě Digi2GO zpřístupněny ve čtvrtek 27. září. Jde konkrétně o Kino Barrandov, Barrandov Plus a Film Europe.

„Stanice skupiny Nova jsou velmi sledované a oblíbené, jsme proto rádi, že je můžeme našim zákazníkům všechny nabídnout v HD kvalitě. Na navyšování počtu kanálů v HD rozlišení průběžně pracujeme, naším cílem je dosáhnout co největší kvality vysílání, a tedy i co nejlepšího zážitku ze sledování naší televize,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti Digi Czech Republic, a doplnil: „Zejména zákazníci naší televize přes internet mají již dnes více než polovinu kanálů v HD rozlišení.“

autor: lukpo
Spustit audio

Související