Mobilní aplikace iROZHLAS získala první místo v soutěži Internet Effectiveness Awards 2022

30. listopad 2022

Zpravodajská aplikace serveru iROZHLAS.cz vyhrála cenu Internet Effectiveness Awards v kategorii IT, telekomunikace a média. Cena se předávala ve čtvrtek 24. listopadu a hlavní cenu získala aplikace vyvíjená pro Národní muzeum.

Čtěte také

Internet Effectiveness Awards je jediná česká cena, která hodnotí efektivitu digitálních projektů. Soutěž pořádá Asociace dodavatelů internetových řešení. Projekty hodnotí odborná porota složená z novinářů z odborných médií, odborníků z profesních asociací nebo nezávislí odborníci.

„Pro naši aplikaci je to první cena, je na trhu teprve rok. Nyní má 85 tisíc pravidelných měsíčních uživatelů,“ uvedl projektový manažer serveru iROZHLAS.cz Jiří Špaček. Aplikaci pro Český rozhlas vyrobila společnost Futured Apps, která vyhrála veřejnou zakázku vyhlášenou v roce 2020.

Mobilní aplikace iROZHLAS je ideální pro každodenní sledování nejdůležitějších zpráv z domova i ze světa. Můžete poslouchat živé vysílání stanic Českého rozhlasu a nastavit si oblíbenou stanici, nebo si pustit  jakýkoliv zpravodajský pořad a podcast, jako například Vinohradská 12. Aplikace také umožňuje  doporučovat články ostatním čtenářům, odebírat vybrané pořady k poslechu, sledovat vybrané autory, číst přepisy vysílání ale i propojit se s automobilem pomocí Carplay s Android Car.

autor: bbu
Spustit audio

Související