Motorsport.tv od října pro operátory na našem trhu pouze jako videotéka

15. říjen 2018

Stanice zůstává k dispozici jako internetový videoportál, případně je možné její obsah sledovat díky mobilním aplikacím.

Motoristický kanál Motorsport.tv změnil od začátku tohoto měsíce formu, v jaké je k dispozici operátorům na českém a slovenském trhu. Z klasické televizní stanice se nyní stal archiv pořadů, které jsou k dispozici buďto on-line, případně v rámci videa na vyžádání dané televizní stanice. Motorsport.tv nikdy nepronikla do nabídky žádného z největších operátorů na našem trhu, tedy O2 Czech Republic, M7 Group (Skylink) ani UPC Česká republika.

Do budoucna se chce Motorsport.tv charakterizovat jako celosvětové největší platforma se zaměřením na automobilový a motoristický sport. Ve vysílání se objevují například závody WRC, Nascar, Formule E nebo Super Bike, celkem jde o 600 hodin přenosů ročně. Stanice drží vysílací práva na záznamy sportovních událostí a její program obsahuje i magazíny. Platforma je dostupná na webu www.motorsport.tv, případně pro mobilní platformy iOS a Android.

autor: lukpo
Spustit audio

Související