Na český trh dnes přichází značka Paramount Network, nahradila stanici Prima Comedy Central

12. leden 2021

Značka Prima Comedy Central téměř přesně po pěti letech skončila a společnost ViacomCBS uvádí na český trh Paramount Network. Na distribuci stanice se nic nemění, změny nebudou příliš patrné ani ve vysílání. Večer však stanice nově nabídne filmy, v prvních dnech například Termínál, Noční let nebo Loupež po italsku.

Čeští diváci se budou od dnešního dne pravidelně setkávat se značkou Paramount Network. Tato stanice nahrazuje od úterý 12. ledna neplacený kanál Prima Comedy Central. Společnost ViacomCBS využila před lety dohody se společností FTV Prima pro lepší etablování své stanice Comedy Central na našem trhu. Nyní již nebude pokračovat pod touto značkou, ale uvede Paramount Network, které se dočkali diváci i v dalších zemích. Na distribuci programu se nic nemění, nadále zůstává i součástí DVB-T2 multiplexu 24.

Ukázka z české verze stanice Paramount Network

Pro rychlé etablování nového programu byla již v uplynulých týdnech spuštěna reklamní kampaň v on-line prostředí a například i na pražských zastávkách metra. V provozu jsou také webové stránky https://www.paramountnetwork.cz/, včera provedl provozovatel kanálu poslední změny i na svém facebookovém profilu. Příliš se toho nemění ani ve vysílání samotné stanice, ve večerních hodinách se ovšem objeví v programu nově filmy – Svatý, Terminál, Noční let, Loupež po italsku a další. Pořady budou nadále přerušované reklamou.

autor: lukpo
Spustit audio

Související