Na trh placené televize vstupují od července nové erotické kanály

24. červen 2021

Na český a slovenský trh vstupují pro tuzemské diváky nové, avšak v Evropě úspěšné značky jako soft erotický program Pure Babes nebo na hard erotický obsah zaměřené BabesTV a Desire.

Od stejného data, tedy od 1. července, současně dochází k proměně erotického kanálu PornHub TV na True Amateurs. Tento krok je v souladu se strategií pravidelného uvádění nových značek na trh, posilování spojení se stávajícím publikem a podpory sledovanosti.

Na českém a slovenském trhu zastupuje nové stanice společnost Channels, která tak rozšiřuje své stávající portfolio od MG Entertainment. V rámci zkvalitnění služeb bude také operátorům k dispozici nově i HD verze stávajícího kanálu Reality Kings TV.

V současné době figuruje například v nabídkách služeb SledováníTV nebo Nej.cz. Technickým partnerem pro redistribuci v obou zemích je brněnská společnost itself.

Televizní portfolio lineárních kanálů Mindgeek se tak rozšíří ze tří na šest stanic – Brazzers TV Europe, Reality Kings TV, True Amateurs, Babes TV, Pure Babes a Desire. Všechny stanice vysílají 24 hodin denně ve vysokém rozlišení obrazu HD.

Lineární nabídku doprovází také rozsáhlá videoknihovna, takzvané VOD. Nová stanice Desire bude přímým konkurentem programu Dusk TV, který je doposud k dispozici pouze v SD rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio

Související