Nalaďte si BBC Radio 1 Dance. Díky jeho webu už o nic z vysílání nepřijdete

12. říjen 2020

Stanice nabízí třicetidenní archiv odvysílaných pořadů, některé formáty pak v delším období. K dispozici je i seznam odehraných skladeb, případně je k dispozici i audio ukázka remixu. Taneční okruh je k dispozici i v mobilní aplikaci BBC Sounds.

Britský veřejnoprávní rozhlas BBC spustil v pátek 9. října svou novou digitální stanici Radio 1 Dance. Speciální program zaměřený výhradně na taneční hudbu je exkluzivně dostupný pouze na audio platformě BBC Sounds. Stanici si však mohou naladit i všichni zájemci z České republiky nebo Slovenska. Na její stream totiž není uplatněna žádná geoblokace, poslech je tedy možný i mimo území Velké Británie a Irska. Fanoušci podcastů a dalšího audio materiálu si mohou do svého telefonu nainstalovat aplikaci BBC Sounds.

BBC Radio 1 Dance ale nemusí fanoušci taneční hudby poslouchat pouze živě. V rámci veškerého živého vysílání je k dispozici třicetidenní archiv se zpětným poslech. Některé pořady mohou být pochopitelně k dispozici na platformě BBC Sounds k dispozici delší dobu. U všech odvysílaných formátů je k dispozici playlist odehraných skladeb, případně i jejich náslech. BBC Radio 1 Dance je projekt, který plně využívá funkcí, které mu nabízí služba BBC Sounds. Velmi podobné a totožné funkce nabízí návštěvníkům i portál mujRozhlas.

autor: lukpo
Spustit audio

Související