National Geographic a National Geographic Wild nabízí nově O2 TV už pouze v HD

4. říjen 2019

Plánovaná změna souvisí s nedávným sjednocením verze se standardním a vysokým rozlišení. Na českém trhu už tak operátorům není nabízena původní panevropská mutace.

Společnost O2 Czech Republic ukončila se závěrem září distribuci dokumentárního kanálu National Geographic ve standardním rozlišení obrazu. Tato stanice i sesterský kanál National Geographic Wild už jsou tak klientům od října k dispozici pouze ve vyšší obrazové kvalitě. National Geographic byl zároveň posunutý na pozici 50, druhý program setrval na čísle 52. Programová pozice 51 tak v současné době není využívána.

V případě, že má zákazník pomalejší připojení, zobrazí se mu National Geographic s nižší obrazovou kvalitou.

Plánovaná změna souvisí s nedávným sjednocením verze se standardním a vysokým rozlišení. Na českém trhu už tak operátorům není nabízena původní panevropská mutace. Klienti placených služeb v Česku mají k dispozici HD verzi s atraktivnějším obsahem a českými reklamami. O2 TV nedávno překlopila do vyššího rozlišení i další programy. Jednalo se mimo jiné o Óčko, FilmBox nebo Cartoon Network. Nově byl zařazen Auto Motor Sport.

autor: lukpo
Spustit audio

Související