Němci posouvají zadávání reklamy pro DAB+ stanice opět o něco dál

20. říjen 2023

Silně konkurenční německý rozhlasový trh přináší i nové obchodní příležitosti. Společnost ad.audio jako prodejce audio reklamy nabízí nyní inzerentům v reálném čase plně automatizované zadání jejich zakázky a následnou editaci. Nové funkce byly spuštěny u stanic Absolut Radio dostupných v druhém celoplošném rozhlasovém multiplexu Antenne Deutschland.

Čtěte také

Společnost ad.audio jako exkluzivní prodejce reklamy na stanicích Absolut oznámil své plány rozvoje již v dubnu tohoto roku a v polovině letních prázdnin technicky dokončil jejich realizaci. Technologicky řešení ad.audio navazuje na zavedený online nástroj digitálního plánování a řízení v programatické reklamě. Novou metodu pro komerční přestávky lze nasadit dle požadavků inzerenta v rámci distribučního mixu s dalšími platformami.

„Nyní nabízíme inzerentům příležitost rychle, efektivně a plně automaticky oslovit národní publikum,“ uvedl při této příležitosti Crispin Henke, výkonný ředitel společnosti ad.audio. Stejně jako u jiných platforem lze reklamu rezervovat krátce před jejím vysíláním a je doručena v reálném čase. Bezprostředně po odehrání jsou inzerentovi doručeny dostupné statistiky. Nová služba je k dispozici prozatím v rámci obchodního balíku Absolut Radio Kombi.

autor: lukpo
Spustit audio

Související