Německé celoplošné digitální rádio 80s80s spustilo speciální stream věnovaný hip hopu a rapu

9. červen 2022

Milovníci hip hopu a rapu se dočkali. Německá celoplošná digitální rozhlasová stanice 80s80s spustila tematický stream zaměřený právě na tyto žánry. 80s80s HIPHOP se hudebně opět orientuje na období 80. let 20. století. Tematický tento internetový stream rozšiřuje nabídku hlavního programu, který je šířen v DAB+ síti Antenne Deutschland.

80s80s HIPHOP přináší nejlepší rapové a hip-hopové skladby 80. let – poprvé nepřetržitě na jediné webové online stanici. Zájemci uslyší skladby velkých průkopníků hip-hopu od Grandmaster Flash, Sugarhill Gang nebo LL Cool J. až po NWA, Run-DMC a Beastie Boys. Veškeré skladby, které formovaly hip-hop v 80. letech a dělaly jej tím, čím byl. Ke slyšení jsou skladby jak z kategorie tzv. West Coast (Západ), tak i East Coast (Východ).

„Na tomto webovém rádiu se setkává to nejlepší z hip hopu a rapu. Osmdesátá léta byla formativní dekádou hip-hopu – bez umělců těchto let by hip-hop nebyl tím, čím je dnes. Poslechněte si velké hity rané hip-hopové generace spolu s raritami a (nespravedlivě) zapomenutými skladbami – z archivů 80s80s a od fanoušků naší stanice,“ láká provozovatel celoplošné digitální rozhlasové stanice na svém webu. Tip k poslechu přinesl Radioblog.eu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související