Celoplošná digitální stanice 80s80s spustila stream věnovaný maxi singlům

29. červenec 2021

Německá digitální rozhlasová stanice 80s80s, která je součástí celoplošné DAB+ sítě Antenne DE, rozšířila od druhé poloviny června svou nabídku o další tematický stream. Ten je tentokrát věnovaný tzv. maxi singlům.

Novinka v programovém portfoliu tematické rozhlasové stanice nese jednoduché označení „80s80s Maxis“. Za takzvaný maxi singl lze označit takový nosič, případně digitální médium, na kterém byly publikovány více než dvě obvyklé skladby. Milovníci „osmdesátek“ tak mohou na tomto programu narazit i na zapomenuté rarity, ale i provedení skladeb, o kterých možná vůbec nevěděli.

Tematický stream „80s80s Maxis“ lze naladit na webových stránkách stanice, přímý odkaz je: https://www.80s80s.de/80s80s-maxis. Rozhlasová stanice 80s80s nabízí svým posluchačům na domovském portálu skutečně maximum. Jde nejen o informační servis, ale právě i výběr doprovodných streamů s tematikou hudby 80. let 20. století. Nechybí tu ani soul, zamilované skladby, vánoční melodie nebo proudy věnované konkrétním umělcům.

autor: lukpo
Spustit audio

Související