NHL v Praze s Radiožurnálem a Radiožurnálem Sport

5. říjen 2022

Hokejová senzace se blíží a stanice Radiožurnál a Radiožurnál Sport samozřejmě budou u toho. Global Hockey Series NHL 2022 přijíždí do Prahy, kde ve dnech 7. a 8. října 2022 odehrají zápasy týmů San Jose Sharks a Nashville Predators v O2 aréně v Praze.

Čtěte také

Velký sportovní zážitek pro hokejové fanoušky přichystají již veřejné tréninky tzv. Public Practice. Ty se rozjedou již tento čtvrtek 6. října.

„Zakládáme si na tom, abychom byli na všech velkých sportovních událostech v České republice a jsme rádi, že ani zápasy NHL v Praze nebudou výjimkou. Stejně jako na všech hokejových utkáních extraligy a reprezentace nabídneme posluchačům nejenom přímé přenosy, ale také bohatý servis před i po zápasech,“ doplnil vedoucí Programu Radiožurnálu Sport Miroslav Bureš.

Radiožurnál bude z místa akce průběžně živě vstupovat a přinese posluchačům to nejzajímavější.

Čtěte také

Radiožurnál Sport svůj program této hokejové události roku výrazně přizpůsobí. Posluchači se mohou těšit na rozhovory s hokejovými osobnostmi a legendami, seriály o historii českého hokeje, speciály, živé vstupy z tréninků a především přímé přenosy obou celých zápasů!      

Na komentátorských pozicích budou připraveni sportovní redaktoři Radiožurnálu Sport František Kuna a Tomáš Lörincz.

Z mix zóny atmosféru zprostředkují Martin Charvát a Adam Weidenthaler.

Stříbrné mobilní studio tzv. R-stream zaparkujeme ve dnech od 6. do 8. října před O2 Arénu, odkud živě odvysíláme rozhovory s významnými hosty českého hokeje. 

Spustit audio

Související