Nova Lady HD s vkládanými reklamními spoty v HbbTV

17. květen 2022

Mediální skupina Nova začala vkládat do streamovaného vysílání stanice Nova Lady HD dostupného na platformě HbbTV reklamu. Doposud bylo možné tento program sledovat v rozlišení až 720p okamžitě po kliknutí na odpovídající dlaždici.

Po kliknutí na ikonu stanice Nova Lady v HbbTV menu skupiny Nova se začne přehrávat první ze spotů, který není možné přeskočit. Jeho stopáž je 20 sekund. Na výběr je sice možnost reklamu ukončit, ale spolu s touto funkcí se vypne také samotný stream. Pokud to tedy divák v této fázi udělá, musí sledovat všechny reklamní spoty opět od začátku. U každého z nich dochází k odpočtu se snižující se hodnotou.

Redakce portálu Digitální rádio zaregistrovala při snaze o spuštění streamovaného vysílání Nova Lady HD vždy tři reklamní spoty, po jejich přehrání se pak vždy automaticky objevil již samotný vysílaný program. Paradoxně tak může dojít i k situaci, kdy si divák nechá přehrát všechny komerční přestávky a následně se dostane do klasického programu, kde se objeví v danou chvíli teleshopping. V rámci DVB-T2 je stanice k dispozici v rozlišení 960x540p.

autor: lukpo
Spustit audio

Související