FilmBox Stars bude konkurovat stanicím Nova Lady a Prima Love, zaměří se na ženy

1. březen 2022

Tematická stanice FilmBox Stars přešla od února na vysílání ve vysokém rozlišení a dostala verzi, která bude určena výhradně pro česko-slovenské publikum. V nové podobě se program bude orientovat zejména na ženské publikum. V placených službách tak bude konkurovat stejně orinetovaným klonům Novy a Primy.

„Jsme vděční za pokračující podporu publika SPI/FilmBox a tuto změnu provádíme jako prostředek k povýšení jejich zážitku ze zábavy pomocí cílenějších nabídek obsahu a s cílem učinit FilmBox Stars druhým nejsledovanějším placeným televizním kanálem na trhu,“ uvedl generální ředitel Berk Uziyel. HD verze programu od dnešního dne nahradila původní FilmBox Stars i v nabídce služby Vodafone TV.

Čtěte také

Vysílání stanice FilmBox Stars bude mít tematický rozdělené večery. Dramata s hollywoodskými hvězdami v hlavní roli poběží v pondělí, romantické filmy v úterý, thrillery ve středu, oblíbené české filmy ve čtvrtek a komedie v pátek. V sobotu budou moci diváci zhlédnout životopisné či historické filmy a příběhy, které vycházejí ze skutečných událostí. Neděle budou obsahovat hit/premiéru týdne.

V nadcházejících týdnech si diváci mohou těšit Channinga Tatuma ve filmu Bez kalhot, herečky Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen a Mary Steenburgen v Dámském klubu, tuzemskou komedii Divoké včely Bohdana Slámy. FilmBox Stars ukáže řadu typických romantických komedií, jako je Rande na dvě noci, nebo české drama Protektor režiséra Marka Najbrta nebo Železná lady v hlavní roli s Meryl Streep.

autor: lukpo
Spustit audio

Související