Nova Lady je k dispozici online i na portálu Voyo, v HbbTV na ni poutá speciální aplikace

22. říjen 2021

Mediální skupina Nova pracuje i po startu své celoplošné televize Nova Lady na její propagaci. V HD verzi mohou diváci sledovat tento program jako součást nabídky portálu Voyo, k dispozici je i speciální informativní aplikace ukrytá pod červeným tlačítkem.

Významným distribučním kanálem nové celoplošné televize Nova Lady směrem k divákům se stal i videoportál Voyo.cz. Diváci tak aktuálně mohou v placené videotéce skupiny Nova sledovat celkem deset programů, a to i včetně Nova Sport 1 a 2 nebo Markíza International a Nova International. Předplatitelé Voya naopak nemají možnost sledovat programy Nova Sport 3 a Nova Sport 4, a to i přesto, že Nova původně chtěla právě licenci pro tuto službu.

Aplikace Nova Lady v HbbTV

Předpokládanou novinkou je i uvedení informativní aplikace „Objevte Nova Lady“, která kromě jednoduchého návodu a instruktážního videa obsahuje také QR kód. Po naskenování mobilním telefonem si může divák otevřít webovou stránku s potřebnými informacemi. Nova Lady je jako nejnovější přírůstek mediální skupiny věnovaná zejména ženám, kterým přináší akviziční seriály i původní tvorbu, jako je například Ordinace v růžové zahradě 2 nebo Ulice.

autor: lukpo
Spustit audio

Související