Stanice Nova Lady nabídne reprízy Ordinace v růžové zahradě 2, Ulice i Mise nový domov

4. říjen 2021

Mediální skupina Nova dnes redakcím programových magazínu poskytla plány svých kanálů na 42. týden letošního roku. V něm odstartuje i celoplošná stanice Nova Lady. Kromě již známých formátů tento kanál věnovaný ženám potvrzuje i nasazení starších pořadů z hlavní Novy.

Vysílání celoplošné stanice Nova Lady, která bude k dispozici v DVB-T2 multiplexu 24 a placených službách, zahájí v pondělí 18. října seriál Ulice, a to konkrétně části 3322 z roku 2017. Jeden z pilířů programového schématu TV Nova bude mít ve vysílání tematické televize své stále místo. Vedle Ulice se divačky mohou těšit i na Ordinaci v růžové zahradě 2 nebo reality show Mise nový domov, tu nabídne stanice od prvního dílu.

Nova Lady je postavena na podobném modelu jako například konkurenční Prima Star. Využívá jak archiv skupiny Nova, tak i některé akviziční tituly. Portál Digitální rádio již po spuštění promo smyčky upozornil své čtenáře například na seriály Panstvi Downton, Dobrý doktor nebo Gilmorova děvčata. Ve vysílání Nova Lady se objeví i akviziční filmy, v neděli 24. října půjde například o americký romantický snímek Princezna z New Jersey (2018).

autor: lukpo
Spustit audio

Související