Nová služba KVIFF.TV posiluje, pohltí obsah videotéky Aerovod

6. říjen 2022

Videotéka KVIFF.TV, která je součástí aktivit patřících pod Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, bude obsahovat nově i tituly doposud dostupné ve službě Aerovod. Ve svém newsletteru o tom informovala zákazníky společnost Aerofilms, která videotéku provozuje. Informaci mají předplatitelé také viditelně umístěnou přímo na webu Aerovodu.

„Zdravíme z Aerovodu, děkujeme vám za důvěru, se kterou u nás sledujete pečlivě vybrané filmy z celého světa. Spojili jsme síly s MFF Karlovy Vary a díky tomu vám můžeme představit novou, ještě lepší streamovací platformu KVIFF.TV. Z Aerovodu vychází a v mnohém se mu podobá, a to nejen designem a funkcionalitou,“ upozornila společnost Aerofilms zákazníky videotéky v e-mailu, který obdržely tento týden.

Na KVIFF.TV najdou zájemci téměř všechny filmové tituly, které pro vás ně vybírala společnost Aerofilms na Aerovodu, ale i nové exkluzivní snímky, které nejsou jinde k dispozici. „Mít dvě velmi podobné streamovací platformy nechcete vy ani my. Proto se z Aerovodu přesouváme na KVIFF.TV. Protože KVIFF.TV jsme i my,“ doplňuje společnost. Samostatná videotéka společnosti Aerofilms bude ukončena 31. října.

autor: lukpo
Spustit audio

Související