Operátor Skylink spustí v Česku 1. prosince placenou televizi Canal+ Domo

21. listopad 2020

Satelitní televize Skylink přináší pod svým novým majitelem do České republiky a na Slovensko první placenou stanici pod hlavičkou Canal+. Program Domo se zaměří na zkrášlování domácnosti a všeho, co se týká jejího interiéru.

Satelitní operátor Skylink spustí v České republice a na Slovensku 1. prosince první exkluzivní stanici pod hlavičkou Canal+. Půjde o tematický program Canal+ Domo. Jak z jeho názvu vyplývá, ve vysílání se bude věnovat bydlení, konkrétně zkrášlování domácnosti, Stanice nebude fungovat na základě licence udělené Radou pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), ale skupina Canal+ si zajistila potřebné oprávnění u polského regulátora. O nové licenci pro Canal+ Polska informovala zahraniční média začátkem listopadu.

U našich severních sousedů již funguje stanice s prakticky totožným názvem Domo+. Z upoutávky, kterou si můžete přehrát výše, vyplývá, že jde o totožný program, ale v lokalizované podobě. „Poskytuje spoustu inspirace a praktických tipů na změny, divákům přináší úžasné proměny interiéru, komplexní renovace i mimořádné nápady pro rozvoj zahrady,“ představuje stanici na svém webu polská pobočka skupiny Canal+. Stanice si zakládá na tom, že představuje divákům skutečné rodiny a nikoliv jen fiktivní příběhy.

autor: lukpo

Související