O2 TV bude pokračovat i po vzniku kanálů Nova Sport 3 a Nova Sport 4 ve vysílání multidimenze

5. srpen 2021

Rozložení fotbalových práv mezi placené sportovní kanály zažilo v těchto dnech turbulentní období a díky vzniku tematických stanic Nova Sport 3 a Nova Sport 4, které nabídnou Ligu mistrů UEFA, vyvstala otázka, co bude s multidimenzí v O2 TV. Pro klienty je dobrou zprávou, že operátor v ní bude nadále pokračovat.

„Multidimenzi budeme samozřejmě dále využívat, budeme ukazovat atraktivní kamerové záběry (kamery na helmách rozhodčích v hokejové extralize, statistiky u FORTUNA:LIGY, ženský komentář), při souběhu přenosů a podobně,“ uvedl na přímý dotaz portálu Digitální rádio mluvčí kanálů O2 TV Sport David Solnař. Diváci znají dlouhodobě možnost výběru z více přenosů například i u stanice O2 TV Tenis.

„Díky tomu, že Liga mistrů bude na více kanálech, tak již nebude v takovém formátu jako tomu bylo v letech minulých. Konkrétně divák O2 TV se z každého hrací dne Ligy mistrů dočká na stanicích Premier Sport 2, Nova Sport 3, Nova Sport 4 hned pěti přenosů. Dvě utkání budou od 18.55 hodin a další tři od 21.00 hodin. O dalších zápasech si rozhoduje majitel vysílacích práv, společnost TV Nova,“ dodal Solnař.

autor: lukpo
Spustit audio

Související