Nova Sport 3 a Nova Sport 4 odstartují 13. srpna, k dispozici budou v O2 TV a T-Mobile TV

4. srpen 2021

Mediální skupina Nova dnes potvrdila spuštění svých nových placených kanálů Nova Sport 3 a Nova Sport 4, které plánuje uvést i na platformě Voyo. První operátoři, kteří ji nabídnou, jsou O2 Czech Republic a T-Mobile, na Slovensku Slovak Telekom a Digi Slovakia.

Sportovní fanoušci se mohou těšit na Ligu mistrů UEFA, italskou Serii A, španělskou LaLigu a německou Bundesligu. Distribuční práva na tyto soutěže získala TV Nova díky novému partnerství se Saran Media Group, bude tak moci svým divákům v rámci moderního a spolehlivého vysílání nabídnout ty nejprestižnější evropské fotbalové kluby. Operátor Telly již včera potvrdil, že ve stejnou dobu bude ukončeno vysílání kanálů Digi Sport.

„Jsme nadšení, že se nám povedlo uzavřít pro naše diváky tuto dohodu. Klíčovým prvkem pro CME je totiž produkce nejen atraktivního lokálního, ale také prémiového sportovního obsahu, což nás podle mého názoru v segmentu placených TV výrazně odlišuje. Získáním těchto práv jsme výrazně zlepšili pozici CME v České republice i na Slovensku, neboť budeme schopni našim divákům nabídnout jedny z nejatraktivnějších fotbalových zápasů na trhu,“ uvedl při této příležitosti výkonný ředitel CME Didier Stoessel.

Čtěte také

Na Nova Sport míří nejprestižnější fotbalová klubová soutěž světa Liga mistrů UEFA. Z každého hracího dne nabídnou stanice Nova Sport 3 a Nova Sport 4 většinu zápasů. Nova Sport chystá bohatý doprovodný program, který využije i nové zpravodajské studio. „V novém studiovém komplexu, který brzy představíme, hrají sportovní zpravodajství a přenosy důležitou roli. Soustředíme se zde na propojení sportovních výsledků a aktualit s živým vysíláním v moderním pojetí designu a se špičkovým technologickým servisem,“ přiblížil kreativní ředitel Alan Záruba.

Zároveň dojde ke spuštění nového kanálu Premier Sport 2, i ten nabídnou oba operátoři, tedy O2 a T-Mobile. Kanál Premier Sport 2 bude z Ligy mistrů UEFA vysílat úterní první a středeční třetí volbu. Ke spuštění dojde v úterý 17. srpna, kdy přijdou na řadu souboje v play off o postup do základní skupiny UEFA Champions League. Tato stanice vznikne přímo v redakci O2 TV Sport. Fanoušci se tak dočkají i nového moderního studia s 3D grafikou a virtuální realitou.

Čtěte také

Nové stanice Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4 budou součástí tarifů O2 TV Stříbrná, O2 TV Zlatá, O2 TV Business i nového předplaceného tarifu O2 TV Sport Plus (299 Kč na třicet dní), který na osmi HD kanálech (O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, ČT sport, Premier Sport, Premier Sport 2, Nova Sport 3, Nova Sport 4). V T-Mobile TV budou nové stanice náhradou za Digi Sporty, balíčkování se tedy nemění.

autor: lukpo
Spustit audio

Související