O2 TV nadělí jako vánoční dárky speciální díl show Tiki-Taka i sváteční sekci Videotéky

7. prosinec 2022

Čtyři dárky si pro své zákazníky připravila na konec letošního roku společnost O2 Czech Republic, provozovatel největší IPTV platformy na trhu O2 TV. Půjde konkrétně o speciální vánoční díl talkshow Tiki-Taka, již avizovaný Balíček Voyo, pro nově příchozí klienty proměnu samotného televizního prostředí a klasickou žánrovou dlaždici.

Čtěte také

„Chystáme speciální díl talkshow Tiki-Taka po mistrovství světa. Bude se vysílat v pondělí 19. prosince od 20.00, a už nyní se na něj připravujeme, diváci se mají na co těšit. Celkem má Tiki-Taka odvysíláno téměř 200 dílů, ve kterých se představilo na 334 různých hostů,“ prozradil David Solnař, tiskový mluvčí O2 TV Sport. Z pohledu zákazníků patří O2 TV mezi největší operátory placené televize na trhu, má jich přes 600 tisíc.

Od pondělí 5. prosince mají zákazníci O2 TV k dispozici žánrovou dlaždici, pod kterou každý najdou ten výběr vánočního obsahu, který bude k dispozici. „Jednotlivé tituly vybíráme manuálně, tudíž divák nepřijde o nic podstatného. Zároveň O2 Videotéka nabídne speciální vánoční sekci s výběrem nejlepších vánočních filmů a pohádek,“ přesnil pro portál Digitální rádio Solnař. K dispozici je také nový Balíček Voyo obohacený i o kanály Nova Sport.

Čtěte také

Na nové zákazníky O2 TV čeká zcela nová platforma, která přináší lepší zážitek ze sledování oblíbeného obsahu. „K dispozici je kvalitnější třídění obsahu, větší stabilita a kapacita, rychlejší přepínání i pohyb v EPG (elektronickém programovém průvodci, pozn. red.), vylepšená multidimenze a neomezený prostor pro nahrávky. To jsou jen jedny z mnoha benefitů, které nová platforma zákazníkům nabídne,“ uzavřel David Solnař.

autor: lukpo
Spustit audio

Související