O2 TV zařadila ke kanálu Premier Sport originální komentář

13. duben 2021

Největší IPTV služba na trhu, platforma O2 TV, nabízí nově u tematického kanálu Premier Sport originální komentář. Ten je k dispozici všem zájemcům vedle českého, případně slovenského audia. Tuto možnost lze vybrat pomocí dálkového ovladače.

Premier Sport je dalším tematickým kanálem, který nabízí ke svému vysílání originální komentář, podobně jako například stanice Nova Sport. Originální komentář je v O2 TV označen jako English, původní jazyková stopa byla pojmenována jako Czech, přesto, že jsou zde k dispozici přenosy také ve slovenštině.

Již koncem března byla původní jazyková stopa aktivována na satelitu Thor, pozice 1 stupeň západně, kde působí mimo jiné také operátoři Telly a T-Mobile. Stanice Premier Sport je k dispozici zákazníkům všech tří operátorů pochopitelně ve vysokém rozlišení obrazu HD. Prostředí IP televize T-Mobile bohužel volbu jazykové stopy žlutým tlačítkem neumožňuje.

Na co se mohou diváci stanice Premier Sport těšit? Kromě anglické Premier League, fotbalové soutěži, která tento stanici dala její jméno, jsou to bojové zápasy UFC nebo Národní fotbalová liga (NFL). O2 TV poskytuje tento kanál jako součást nabídek O2 TV Stříbrná, „O2 TV HBO a Sport Pack“ a O2 TV Sport Pack.

autor: lukpo
Spustit audio

Související